Blog

Denne blog kommer til at handle om blandede emner, som optager mig. Der vil være en rød tråd at spore i forhold til, at det vil være nogle socialt aktuelle emner, der har et samlet budskab om, at vi selv skaber vores fortællinger og dermed vores individuelle og fælles "sandheder" om verden. 

Nogle af indlæggene vil være mere rettet mod arbejdspladser og dermed have en mere faglig orienteret vinkel, og andre indlæg vil handle om nogle mere generelle emner inden for en social og mellemmenneskelig ramme. 

Indlæggene er tænkt som et kærligt og inspirerende indspark til dig og dit liv. Ikke som nogen facitliste. De er udtryk for mine personlige og faglige holdninger.

De forskellige emner jeg tager op, kan der naturligvis dykkes langt dybere ned i. Derfor håber jeg på, at det jeg skriver om kan tjene til inspiration og refleksion.

Måske vil indlæggene inspirere dig til at tænke lidt nærmere over nogle af de berørte emner og perspektiver, og dernæst give dig lyst til at arbejde videre med dem på din egen måde. 

Jeg håber du vil læse, kommentere og dele de indlæg, som måtte have din interesse, og som du tænker andre ligeledes ville kunne få gavn af. 

Du er også meget velkommen til at synes om min facebook side med navnet

@Stinesperspektiv. I den forbindelse vil jeg blive rigtig taknemmelig, hvis du vil invitere andre til at synes om siden via Facebook. 

Rigtig god læselyst